Nieuwtjes januari. Verandering frequentie web-artikeltjes..

Nike brak haar poot tijdens het rennen en spelen. Om hiervan te herstellen had ze een operatie van €1300 nodig. Dat is een flink bedrag voor een opvang die afhankelijk is van donaties. Gelukkig hebben veel mensen een donatie overgemaakt om te helpen Nike’s operatie te bekostigen.
Nike is inmiddels geopereerd en bezig met haar herstel, hetgeen tot op heden voorspoedig verloopt. We zijn alle mensen die gedoneerd hebben enorm dankbaar. Door deze hulp kunnen we hulp blijven bieden aan de dieren die het zo hard nodig hebben.

De ongeduldige en hongerige blik die Lorenzo en Luis elke ochtend richting hun ‘blikopener’ werpen. Etenstijd! Dit duo heeft hun pleeggezin al goed onder controle, zoals het echte katten betaamt. Dankzij pleeggezinnen als deze worden onze kittens en pups goed gesocialiseerd, hetgeen hen een goede basis meegeeft voor de rest van hun leven.

 

We zijn erg blij met deze donatie van Virbac Spanje. Vooral ook omdat met de aanblijvende toestroom van pups vlooien en teken bestrijding hard nodig is.

 

Toen Scarlet zwervend op straat werd gevonden kon ze nauwelijks meer lopen. De hond  bleek  een gebroken elleboog te hebben. Scarlet moet een ingrijpende operatie ondergaan om de breuk te herstellen. We hopen dat ze na de operatie in alle rust kan herstellen en de eerste stappen richting een goede toekomst voor haar gezet zijn.

 

Verandering van de frequentie van de web-artikelen.
Nadat er bijna honderdvijftig teksten op de website zijn geplaats gedurende de laatste viereneenhalf jaar over  recente gebeurtenissen of over specifieke onderwerpen, hebben we besloten de frequentie van de stukjes te verminderen en eenmaal per maand een artikel te plaatsen. Daarmee behouden we de mogelijkheid om onze website volgers te blijven informeren over het wel en wee van het asiel, alsmede de ruimte om specifieke onderwerpen of bijzondere verhalen te plaatsen. Facebook krijgt steeds meer een belangrijke plaats in de samenleving en in het delen van informatie.  Via de website kunnen mensen die niet aangesloten zijn bij Facebook en/of wat uitgebreidere informatie prefereren toch op de hoogte  blijven. Mochten er onderwerpen zijn die we graag snel met u delen dan hebben we altijd de mogelijkheid om tussentijds een artikeltje te plaatsen. We bedanken alle lezers die trouw de twee-wekelijkse stukjes lazen en hopen dat u de maandelijkse publicaties ook zult blijven volgen. De stukjes zullen op de 15e van de maand worden geplaatst, te beginnen in maart a.s.

Webteam NL.

 

Hieronder greep uit de meer specifieke stukjes van de afgelopen jaren:
Door op de titel te klikken, wordt u doorgelinkt naar het artikel.

 

Overstromingen asiel

Einde van het jachtseizoen, het einde voor veel jachthonden.

 

     TNR (Trap Neuter Release programma)

Jachthonden in Spanje: De Podenco & de Galgo

De Spaanse Mastiff

 

Transport

 

 

    Donaties

  Open dagen

  Honden wandelaars

   Intake kennels

 Dierenopvang Koningen en Veccio’s seniorenparadijs

 

 

 

  Vrijwilligers

  Euro per maand

De tweede-hands winkels van PAWS-PATAS

   Fondsenwerving 

De cattery 

 

Total Page Visits: 3390 - Today Page Visits: 1