Maandoverzicht mei – juni bij PAWS PATAS

Onze geweldige vrijwilligster Christine is inmiddels een veteraan op het gebied van fondsenwerving voor PAWS-PATAS. Dit jaar heeft ze een nacht doorgebracht in een kennel met haar favoriete hond Jamie. Haar actie heeft in totaal €1.600 opgebracht. We zijn weer enorm trots op haar.

Dit teefje in duidelijk slechte conditie werd gevangen en direct naar de dierenarts gebracht. Ze bleek een oog te missen en had honderden teken op haar lijfje. Ze kreeg de naam Sarah en wordt op pas 1.5 jaar oud geschat. 

 

Met de komst van maar liefst 8 honden in slechts 2 dagen tijd barst de opvang opnieuw uit zijn voegen. We zijn weer afhankelijk van lokale pleeggezinnen om voor al deze dieren te kunnen zorgen.

 

We zijn enorm dankbaar voor deze prachtige donatie van Greyhounds in need. De spullen zullen allemaal heel goed gebruikt worden.

 

 

 

Pup Scottie vond haar nieuwe thuis en gaat een prachtig leven tegemoet.

 

 

 

Ook Locky vond zijn nieuwe thuis en gaat nu door het leven als Jake. We zullen hem en zijn gekke kangaroo sprongen gaan missen. 

 

 

 

De lieve Amelie was bij binnenkomst in de opvang overal bang voor. We konden niet bij haar in de buurt komen. Maar zie haar nu, ze heeft weer vertrouwen gekregen en is klaar om aan haar nieuwe leven bij baasje Antonia te beginnen.

 Pongo woonde bij een oudere dame die leed aan Alzheimer en daardoor helaas niet meer goed voor hem kon zorgen. Gelukkig werd er al snel een nieuw thuis voor hem gevonden. Pongo kreeg nog een hoognodige knipbeurt voordat hij met zijn nieuwe baasje naar huis toe ging.

     

 

Carina en Sema uit Nederland kwamen enkele weken helpen in de opvang. Ze zullen gemist worden. Heb jij ook interesse om vrijwilligerswerk in Spanje te komen doen? Kijk dan voor meer info op de website www.paws-patas.org

De Nederlandse Belinda kwam ons twee weken helpen in de opvang. Helaas was het alweer tijd om afscheid te nemen. Hopelijk zien we haar nog eens terug. 

 

 

De Nederlandse Juno hielp ons maar liefst 2 maanden lang in de opvang. De vrijwilligers, honden en katten zullen haar erg missen.

 

 

Al deze honden en katten vonden in april hun nieuwe thuis. We wensen ze een prachtig leven toe.

Total Page Visits: 1561 - Today Page Visits: 1