Donaties

1ed  facebook

PAWS zeilt in harde wind. De economisiche crisis in Spanje heeft ons inkomen zwaar geraakt: steeds minder leden, minder en kleinere donaties terwijl de fondsenwerving lagere inkomsten genereert  dan voorheen.  Onze liefdadigheids-winkels, gedurende al die jaren onze belangrijkste bron van inkomsten, hebben een lagere omzet dan voorheen.

Ondertussen gaan onze kosten omhoog.  We ontvangen geen enkele steun van gemeentes of de overheid.  Het probleem van zwerfdieren of verstoten dieren is Spaans maar de oplossing wordt overgelaten aan vrijwilliger-organisaties.

Kan jij één Euro per maand missen?  Dat is alles wat we vragen.

Een Euro per maand lost het probleem niet op. Maar een Euro per maand van duizend mensen maakt een groot verschil.  Met 2000 donateurs is dat levensreddend voor ontelbare hulpbehoevende dieren die we kunnen blijven redden en kunnen we tevens de neutralistie-programma’s blijven uitvoeren die zo belangrijk zijn voor de vermindering van het aantal zwerfdieren.  Het bedrag dat je wilt geven  is uiteraard aan jou om te bepalen.  Als we een regelmatig maandelijks inkomen hebben kunnen we de noodzakelijke zorg blijven bieden en realistische plannen en budgets maken

Zonder extra inkomen zullen we het aantal dieren wat we kunnen helpen drastisch moeten verlagen.  Geef als je wilt deze boodschap door aan jouw vrienden die ook dieren-liefhebbers zijn.

Voor inlichtingen kunt U de PAWS penningmeester mailen, klik hier

Hoe kunt u geld doneren:

Door het regelen van een directe overschrijving naar PAWS-PATAS – dit is het beste voor de maandelijkse of driemaandelijkse overschrijvingen onder vermelding: Donatie voor PAWS-PATAS. U kunt dit zelf via internet bankieren regelen.  Voor een periodieke  overschrijving is bij sommige banken een minimum van € 2.50 vereist. In dat geval  kunt u eens per drie maanden € 3 overmaken.

IBAN: ES7630580186342720002653 (BIC-SWIFT: CCRIES2A – niet meer vereist met de IBAN-overboeking)
at Cajamar Bank, 04639 Los Gallardos, Almeria, onder vermelding: PAWS/PATAS. Stuur een email naar treasurer@paws-patas.org als je een ontvangsbewijs nodig hebt.

Door het gebruik van PayPal en uw creditcard of bankpas (het is niet noodzakelijk zelf een PayPal account te hebben). Als u een Paypal account hebt die gekoppeld is aan uw bankrekening gaarne  vermelden: Gift voor PAWS/PATAS.

U kunt PAWS zelfs blijven ondersteunen als U er niet meer bent door PAWS in uw testament te noemen.

Per Post – stuur een cheque of postwissel op naam van PAWS Patas naar

PAWS Treasurer, Box 627, 04638 Mojácar, Almería, Spain.

for-donate

Total Page Visits: 5346 - Today Page Visits: 1