Maandoverzicht april – mei bij PAWS PATAS

Tanami heeft een nieuw thuis gevonden en krijgt daar de naam Tina. Daarnaast kreeg ze ook meteen een nieuwe grote broer genaamd Theo. We wensen hen een prachtig leven samen toe. 

 

 

Het norfolk terriër teefje Jinte werd erg hongerig gevonden in de bergen. De knappe dame is pas 10 maanden oud en dol op gezelschap van mensen en andere honden. 

 

Yaki gaat een prachtige toekomst tegemoet bij zijn nieuwe baasje. Hij gaat nu door het leven met de naam Mickey.

 

 

We vinden het enorm leuk om berichten en foto’s te ontvangen van eerder geplaatste dieren. Paloma heeft het erg naar haar zin in Nederland en dat is te zien op de foto’s. 

 

De kleine Galetta was dit keer de uitverkorene om de opvang te verlaten. We wensen haar en haar familie een prachtig leven samen toe.

 

De kleine Suki werd hoogzwanger gevonden. Nadat ze een week bij haar pleeggezin woonde beviel ze van vier puppies, allen teefjes. De pups zijn inmiddels vijf weken oud en hebben ieder een Japanse naam gekregen. 

 

De Duitse Naja kwam voor een derde keer terug om ons te helpen in de opvang. Zij heeft het er erg naar haar zin en wij zijn enorm blij met haar hulp. We zullen haar missen en hopen Naja nog eens terug te zien. 

 

Helaas zijn dit soort situaties nog steeds een veelvoorkomend verschijnsel in Spanje. Het is hartverscheurend om te zien, maar het goede nieuws is dat Ziggy nu veilig in onze opvang is. Hier zal hij alle zorg en aandacht krijgen die hij nodig heeft. Hopelijk kan hij deze nachtmerrie snel achter zich laten. 

Total Page Visits: 1671 - Today Page Visits: 1