PAWS-PATAS helpt die dieren die niemand meer hebben. Helpt u mee?

In dit stukje willen we de urgente financiële  situatie van PAWS-PATAS onder uw aandacht brengen. Gedurende de jaren van de  economische crisis in Spanje liepen de inkomsten terug en die dalende lijn is niet veranderd. Ondanks alle activiteiten van fondsenwerving en de liefdadigheids- winkels wordt het steeds moeilijker om het asiel gaande te houden. Inmiddels heeft het asiel zelf geen enkele betaalde part-time kracht meer in dienst, het kon niet meer worden opgebracht.  Sedert ruim een jaar wordt het gehele asiel geleid en draaiende gehouden door geroutineerde vrijwilligers uit de omgeving die de vaste posten bezetten.  Daarnaast zijn er veel vrijwilligers uit het buitenland die enige tijd op het asiel verblijven en heel goed werk verrichten.

Onze “één euro per maand” actie loopt inmiddels al een aantal jaren, mede dankzij onze donateurs kan PAWS haar werkzaamheden voort blijven zetten.  De bijdrage die per maand wordt gegeven, of dat nu één euro of meer is, variërt  per individuele gever. We zijn een ieder die meedoet aan de “één euro per maand” actie erg dankbaar. Het verkrijgen van een regulier bedrag per maand is letterlijk van levensbelang voor het asiel: zwaar zieke of gewonde dieren moeten direct veterinaire zorg kunnen krijgen, dat kan niet wachten tot er geld is.  Mocht u deze actie willen steunen,  klik dan op de foto van het hondje met de bal ter rechterzijde van dit artikel  onder de tekst “help PAWS met een euro per maand”.  U komt dan direct op de donatie pagina terecht.

PAWS-PATAS is tevens aangesloten bij het teaming network.  Teaming is een groeiend online netwerk, bedoeld  om  goede doelen om te helpen met een bedrag van €1,- per maand.  De filosofie is, net zoals die van PAWS één euro actie, erop gebaseerd dat met één gift van €1,-  niet veel kan worden gedaan,  maar als er genoeg mensen meedoen zij samen veel kunnen realiseren. Hoe groter het netwerk, hoe betrouwbaarder de inkomstenbron van het asiel wordt.  Tevens kunnen we de neutralisatie-programma’s blijven uitvoeren, niet alleen voor onze dieren, maar ook voor de zwerfkatten-kolonies. Dit maakt een wezenlijk verschil voor de vermindering van het aantal zwerfdieren. Preventie is en blijft heel belangrijk.

Teaming werkt eenvoudig; u maakt een eigen account aan, vervolgens zoekt u het teaming account van PAWS-PATAS op (of klikt rechtstreeks hier) en u klinkt op “join this group”. Iedere maand wordt er automatisch €1,- van uw rekening afgeschreven. Het aanmaken van een teaming account kan door het te koppelen aan uw Facebook account of door de gevraagde persoonsgegevens in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Houdt u niet zo van de automatische incasso’s en maakt u het geld liever zelf over? Dat kan natuurlijk ook, onder vermelding: Donatie voor PAWS-PATAS. U kunt dit zelf via internetbankieren regelen. U bepaalt het bedrag alsmede de frequentie.  De door u gekozen bijdrage kan per maand  of bijvoorbeeld  driemaandelijks of zelfs jaarlijks wordt overgeboekt. Op deze manier kunt u ook het bedrag zelf bepalen, anders dan bij teaming waar het automatisch €1,- is.

Mocht u eens een bedrag voor een bepaald project of een ziek dier willen overmaken, dan kan dat natuurlijk altijd.

Overmaken kan op rekeningnummer IBAN: ES7630580186342720002653, Cajamar Bank Los Gallardos, Almeria o.v.v. PAWS-PATAS. Mocht u een ontvangstbewijs willen, kunt u deze opvragen door een mail te sturen naar treasurer@paws-patas.org

Om op de teaming boodschap of de “één euro per maand” actie terug te komen:  samen staan we sterk en samen maken we het verschil. Wilt u deze boodschap helpen verspreiden onder uw dierenvrienden? Wellicht kunnen zij ook iets missen per maand om  PAWS-PATAS te ondersteunen om  zwerfdieren te kunnen blijven helpen.

 

Door ons te steunen bent u onderdeel van een groep mensen die laten zien dat zij, ook op afstand, begaan zijn met het lot van zwerfdieren en hun situatie wilt verbeteren.

 

 

Total Page Visits: 1815 - Today Page Visits: 1