Nederlandse Dierenkliniek sponsor voor PAWS-PATAS neutralisatie-programma

PAWS-PATAS legt, zoals inmiddels bekend zal zijn, een prioriteit bij het castreren en steriliseren (neutralisatie) van zwerfdieren.  Hierover zijn al eerder berichten op onze Website en Facebook pagina verschenen.

Het volgende bericht is nieuw en van zeer recente aard: Een gerenomeerde Dierenkliniek, – Dierenkliniek Zelhem B.V. – in het oosten van het land heeft zich bereid verklaard om sponsor te worden van het neutralisatie project van PAWS-PATAS  door middel van een jaarlijkse genereuze donatie.

Preventie van lijden is uiteraard een onderwerp wat dierenartsen aan het hart gaat. Dierenkliniek Zelhem B.V.  helpt als sponsor om het aantal zwerfdieren in de regio van ons asiel te verminderen en levert daarmee een structurele bijdrage aan de uitvoering van het neutralisatie project.

  
Het team                                                        De praktijk

Er is binnen PAWS-PATAS een apart fonds opgezet voor de donaties die bestemd zijn voor neutralisatie van de zwerfdieren populatie zodat elke euro ook daadwerkelijk aan dit doel wordt besteed.

PAWS-PATAS “dweilt niet met de kraan open” maar pakt met het neutralisatie-project het probleem ook daadwerkelijk aan bij de basis.

R.F.

 

 

Total Page Visits: 3820 - Today Page Visits: 1