Open Dag Dierenopvang Koningen.

Op 10 juni jl. werd de Open Dag bij Dierenopvang Koningen in Balkbrug gehouden. Zoals altijd was het prachtig weer. Hoe dat wordt geregeld is een raadsel maar opnieuw was het een mooie dag. De hondenwandelingen waren dan ook goed bezet.

PAWS-PATAS was uiteraard weer vertegenwoordigd. Veel van onze honden en katten mogen naar Balkbrug en vinden daar vandaan vervolgens hun nieuwe tehuis.

De PAWS kraam werd druk bezocht waarbij de vrijwilligsters hun best deden om uitleg te geven over het reilen en zeilen van PAWS en de contacten in Nederland, waaronder Balkbrug.

 

De permanente PAWS/Koningen zwerfdieren-expositie was uiteraard ook te bekijken en veel bezoekers namen de gelegenheid te baat om deze te bezoeken, waarbij een vrijwilligster indien gewenst vragen konden beantwoorden.

 

Het is altijd erg leuk om weer ex-PAWS honden en hun eigenaars te mogen begroeten. Heerlijk om te zien hoe goed de dieren terecht zijn gekomen en wat een fijn leven zij hebben.

 

      

 

Inmiddels is de verbouwing bij het opvangcentrum begonnen: een deel van de boerderij wordt omgetoverd tot “Veccio’s Seniorenparadijs”. Dit deel was opengesteld zodat de bezoekers  zo al een indruk kunnen krijgen over het project.

Veccio was het oudste PAWS hondje ooit. Hij mocht  als hoogbejaarde stokoude hond naar Nederland komen waar hij onmiddellijk door Astrid en haar partner werd geadopteerd. Tot een ieders verbazing heeft Veccio nog drie jaar mogen genieten van zijn geweldige leven, waarbij hij de harten van iedereen  veroverde. Een heel bijzonder hondje, uniek. Het Senioren paradijs wordt een opvang voor de oude zwerfhonden in een huiselijke setting met een aangrenzende grote tuin. Het gaat heel bijzonder worden, we houden jullie op de hoogte.                   R.F.

 

 

Total Page Visits: 2935 - Today Page Visits: 1