Maandoverzicht december bij PAWS-PATAS

 

De Engelse Becky kwam ons een week helpen in de opvang. We zijn dankbaar voor haar hulp en waarderen hoe goed ze met onze honden overweg kon.

 

We ontvingen een geweldige donatie van twee personen die de honden Marigold en Farah van ons hebben geadopteerd.  De donatie bestaat uit veel jassen, tuigjes, looplijnen, halsbanden, dekens en nog veel meer, we zijn hier uiteraard dankbaar voor.
Alles zal met veel plezier en waardering gebruikt worden door onze honden.

 

Er kwamen veel berichten en telefoontjes binnen over deze angstige hond die bij het tankstation in Los Gallardo naar voedsel liep te zoeken. Ons team gaf de pogingen om hem te vangen niet op en was uiteindelijk in staat om het arme dier in handen te krijgen en hem mee te nemen. Hij is nu veilig, krijgt te eten en wordt zo snel mogelijk door de dierenarts nagekeken. We hebben hem de naam Amigo gegeven.

 

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Stan. Hij was ieders beste vriend en zal enorm gemist worden. Rust zacht lieve Stan.

 

 

De Nederlandse Sanne kwam voor de tweede keer terug om ons te helpen. Zij heeft 8 weken in onze opvang doorgebracht. Gedurende deze tijd viel ze voor Trevor die deze maand naar Nederland toe gaat om herenigd te worden met Sanne. Enorm bedankt voor je hulp Sanne en tot de volgende keer!

 

Deze dieren zijn allen voor de kerst geplaatst en hebben deze feestdagen dus met een nieuwe familie mogen doorbrengen.

Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen waarbij er nog steeds een groot aantal dieren in de opvang verblijft.
Gelukkig gaat er in januari  een transport met honden naar Nederland waar zij aan een nieuw leven kunnen beginnen.

Total Page Visits: 1609 - Today Page Visits: 1