Maandoverzicht januari bij PAWS-PATAS

 

Deze gelukkige familie heeft het lieve teefje Ayla geadopteerd. We wensen hen gezamenlijk een prachtige toekomst  toe.

 

De prachtige Flora vond haar nieuwe thuis en gaat daar ongetwijfeld een mooi  leven krijgen.

 

 

 

Bert woonde in een pleeggezin bij deze geweldige mensen en werd officieel door hen geadopteerd zodat hij het geluk heeft dat hij de rest van zijn leven met hen mag doorbrengen.

 

 

We werden gevraagd te helpen bij het herplaatsen van het mooie teefje Linda. Het pleeggezin waar zij verbleef is echter voor haar gevallen en heeft besloten haar officieel te adopteren. Linda kon niet beter terechtkomen.

 

 

 

De Britse Kirsty kwam ons drie maanden lang helpen in de opvang. We zijn haar enorm dankbaar voor het fantastische werk wat zij heeft geleverd en zij zal zeker worden gemist.

Een in slechte conditie verkerende moeder met zes pups kwam binnen bij de opvang. De pups, vijf teefjes en een reutje, hebben namen binnen het woestijn thema gekregen: Arabia, Gobi, Namib, Sahara, Sonoran en Tanami. Ze zijn nu veilig en ontvangen uiteraard alle zorg die ze nodig hebben.

De kleine Barry mocht aan zijn nieuwe leven beginnen, hij heeft een fijn nieuw thuis gevonden.

 

 

 

Dankzij Christine Logan en al onze vrijwilligers in de opvang werden onze honden verwend met een kerstdiner. Ze hebben er, zoals zichtbaar is op de foto’s, enorm van genoten.

 

 

Ron mag zich nu huisgenoot noemen  bij dit gezin wat besloot om Ron als nieuwe hond te adopteren. Het blijft prachtig om het resultaat van ons harde werk te zien bij elke adoptie.

 

 

Met een bezwaard hart moeten we jullie mededelen dat Grumpy, een legende in onze opvang, helaas is overleden. Hij zal door velen enorm worden gemist. Het zal niet hetzelfde zijn zonder jou, Grumpy.

Total Page Visits: 1686 - Today Page Visits: 2