Drie gele kratjes en zeven dwergen.

Van alle nieuwe bewoners, achtergelaten bij de poort, die PAWS de afgelopen twee maanden mocht ontvangen,  viel dit nestje puppies dat afgelopen donderdagmorgen werd ontdekt toch wel op.

Zeven hondjes, the magnificent seven, waren in drie gele kratjes onder een net gestopt en voor het hek bij de oprit neergezet. Elke morgen vroeg is het weer een verrassing of en wat er nu weer aan dieren is achtergelaten, niet iets om vrolijk van te worden.

De hondjes hebben een opvallend uiterlijk; sommigen zijn gezegend met echte helicopter oren en zouden bijna op eigen kracht naar Nederland kunnen vliegen: ready for take off.  Zulke oren zien we niet vaak want bloedhonden en bassets komen niet veel voor in de omgeving. We wagen ons dan ook niet aan uitspraken wat voor rassen de ouders en voorouders van dit nest kunnen zijn, maar het is zeker dat dit erg leuke honden zijn. Lief, speels en vrolijk en ze kunnen goed met elkaar overweg. De pups zijn nu ongeveer negen weken oud dus voorlopig blijven ze nog onder de hoede van PAWS.

 

Opmerkelijk was ook de komst van een blind poesje, een kitten nog. Zij was in een doos bij een van de PAWS winkels op de stoep gezet. Het diertje was in goede conditie en niet bang. Hoe haar blindheid is ontstaan of dat zij blind is geboren weten we niet.  Haar naam is Maggie en zij verblijft momenteel in een pleeggezin waar ze liefdevol wordt behandeld. Goed nieuws is dat we al weten dat dit poesje een huis en familie gaat krijgen in Nederland en over niet al te lange tijd mag reizen.

 

 

 

Total Page Visits: 2306 - Today Page Visits: 1