PAWS kat: Orlando

Orlando was een van de zes kittens die gered zijn  uit een dorpje in de bergen achter Mojacar Playa. Hij was altijd een stil verlegen jongetje, ondertussen werden zijn broertjes en zusjes een voor een geadopteerd, maar bleef arme Orlando op de achtergrond. Uiteindelijk verliet hij zijn opvanghuis en kwam hij in ons kattenverblijf. p1050315Dit was een enorme schok voor hem gezien de totaal andere omgeving.  Echter, toen hij eenmaal gewend was aan zijn nieuwe onderkomen, mensen en kattenvriendjes, begon hij te relaxen en zijn ware aard te tonen. Hij leeft sinds 2011 bij ons.

Vimg_2662an tijd tot tijd komen er mensen naar onze katten kijken en sommigen tonen zelfs interesse in Orlando. Maar Orlando wil niet weg! Hij maakt het heel duidelijk dat het kattenverblijf zijn thuis is en om hem daar weg te halen  zou een groot trauma voor hem opleveren. We hebben de hoop nog niet volledig opgegeven dat er uiteindelijk op een dag het juiste baasje voor hem komt, maar dat baasje moet over erg veel geduld beschikken.

 

merlinorlando

In al die jaren heeft Orlando veel vriendjes zien komen en gaan, maar hij blijft de koning van de tuin (zo wordt de gemeenschappelijke kattenruimte genoemd). Gelukkig kan Orlando goed samen met alle katten en kittens die nieuw binnen komen. Hij heeft nog nooit problemen gehad om nieuwe vriendjes te maken die het gat opvullen van het maatje dat vertrokken is.

orlando

 

Total Page Visits: 2349 - Today Page Visits: 1