Grote voer-donatie MedicAnimal

Deze maand mocht PAWS een grote hoeveelheid voer ontvangen, gedoneerd door onze uitmuntende sponsor MedicAnimal. Dat we daar weer heel erg blij mee zijn spreekt voor zich.
Het voer wat via MedicAnimal binnenkomt geeft het asiel buiten het kwaliteitsvoer voor gezonde dieren ook een variatie aan producten voor die dieren die wat extras nodig hebben of iets mankeren en dat is voor een asiel waar veel dieren in uiteenlopende conditie binnenkomen een bonus. Het zorgt er voor dat PAWS geen hoge kosten meer hoeft te maken voor dieet-voer en aangepaste voeding.
grumpy-1Voer het kattenvoer geldt hetzelfde, voor elk wat wils of wat nodig is. Dieren die in PAWS pleeggezinnen verblijven worden ook voorzien van het juiste voer, zodat het asiel er tevens zicht op kan houden wat de dieren daar te eten krijgen.

Op de foto is Grumpy de asielkat te zien die aan het natafelen is na een goede maaltijd. Grumpy leeft op het PAWS terrein daar hij ooit heel duidelijk heeft gemaakt dat hij graag bij PAWS woont maar niet in het kattenverblijf wenst te wonen. Hij is de officiƫle PAWS muizenverdelger, maar gaat een goede maaltijd niet uit de weg.
Frenchy de podenco was er snel bij om het nieuw aangekomen voer te inspecteren. Deze hond kwam volledig uitgehongerd en onder de wonden binnen in het asiel. Dat is er nu niet meer aan af te zien, stralend gezond en vlees op de botten. Met dank aan MedicAnimal!

frenchy-food

Total Page Visits: 4311 - Today Page Visits: 1