Lees over de opbrengst van de een-euro-per-maand actie

Hierbij de informatie over de opbrengst van de Een-euro-per-maand actie van PAWS, gestart in juni jongstleden met een oproep van PAWS-voorzitster Karen Polansky om PAWS te steunen om de hulpverlening aan zwerfdieren te kunnen blijven voortzetten.

ditch

Na vijf maanden komt er gemiddeld 500 Euro per maand voor dit initiatief binnen. Dat is een mooi bedrag en bedraagt een kwart van het streef-bedrag wat benodigd is. De donaties komen uit Spanje, Engeland, Zweden en Nederland. De groei van het aantal donateurs gaat langzaam de goede kant op maar we hopen dat er uiteindelijk toch nog meer mensen zijn die de moeite willen nemen om een klein bedrag per maand door middel cimg0992
van een periodieke overschrijving naar PAWS over te maken, zodat een deel van de benodigde gelden met regelmaat binnenkomt en PAWS daarmee de basiskosten zoals de veterinaire hulp altijd kan betalen.
Veel mensen hebben hun steun toegezegd maar zoiets schiet er in de drukte van het dagelijks leven makkelijk bij in. We hopen dat diegenen die interesse toonden om PAWS te steunen dit daadwerkelijk willen verwezenlijken.

Namens alle vrijwilligers en bewoners van het asiel van PAWS willen we een ieder die bijdraagt aan de Een-Euro-per-maand actie heel hartelijk bedanken voor uw deelname. Elke Euro telt voor PAWS en uw giften maken het verschil. De getoonde PAWS dieren op de foto’s zijn allen gered en zijn gezonde dieren geworden die een huis en een veilig leven hebben mogen vinden. Dat kan alleen door u allen mogelijk worden gemaakt.  Over enkele maanden zullen we opnieuw berichten hoe de actie verloopt.

suerte5

Total Page Visits: 2374 - Today Page Visits: 1