Hoe drie kinderen een plan bedachten en uitvoerden om geld  in te zamelen voor PAWS.   

Enige tijd geleden ontving PAWS Nederland een mail van een meisje dat samen met twee schoolmaatjes geld had ingezameld voor PAWS. Het bleek dat de drie kinderen de zwerfhonden van PAWS wilden helpen en daarvoor een plan hadden bedacht om dat doel te verwezenlijken:  zelf armbandjes maken en verkopen! 

De opbrengst van deze actie  zat in een kartonnen, zelf gemaakte collecte bus, die nog ongeopend was zodat het verzamelde bedrag  niet bekend was. Het leek erop dat het wel eens een mooi bedrag zou kunnen zijn, misschien wel 20 euro, want de bus was behoorlijk zwaar.  De vraag was nu wat het bankrekening nummer was waar het geld naar overgemaakt kon worden. 

 

PAWS was uiteraard erg blij met deze mail en ook de PAWS Promo hond Susana was onder de indruk. Zij stelde voor dat zij zelf naar de kinderen toe zou gaan om namens de PAWS honden de donatie in ontvangst te nemen. Dat leek een goed plan en aldus geschiedde. Een afspraak werd gemaakt en Susana’s vaste chauffeur bracht haar naar het opgegeven adres. 

Susana werd letterlijk met open armen ontvangen en de grote hond vond het allemaal  gezellig en prima en liet zich alle aandacht met plezier welgevallen.

Het werd spannend toen de collecte bus werd geopend en op de tafel werd geleegd. Het leek veel geld en dat bleek na intensief tellen ook het geval te zijn: geen 20 euro maar wel  52,46 euro was opgehaald, een prachtig bedrag! 

 

 Vervolgens werd er een mooie wandeling gemaakt waarbij het uiteraard érg belangrijk was dat ieder kind evenveel en even lang met Susana aan de riem mocht lopen. Jammer genoeg mocht de hond los lopen in het bos maar op de heen en terugweg naar het bos hebben alle kinderen als honden-geleider kunnen optreden. 

 Al met al een goed bestede middag en nogmaals dank aan de drie kinderen voor hun  inzet om zoveel geld op te halen voor PAWS. 

 Het geld is inmiddels bij PAWS goed besteed aan de eerste noodzakelijke veterinaire hulp voor een groep puppies die bij de poort van het asiel achter waren gelaten. 

 

 

Total Page Visits: 4058 - Today Page Visits: 1