Vormen van sponsoring

Vormen van Paws sponsoring

 

 sdtop

Sasha en Maui (allebei Paws overlevenden) met hun kameraad Quinny (zie hieronder). Maui heeft maar drie poten.

facebook

Het kost ruim €185.000 per jaar om Paws draaiende te houden op het huidige niveau. PAWS neemt een nooit eindigende reeks van katten en honden op, bijna allemaal in zeer slechte conditie als ze bij ons komen. Sommige zijn gewond of ziek, andere ondervoed of mishandeld en bang, maar allemaal zijn ze achtergelaten.

Om deze dieren gereed te maken voor adoptie moeten ze grondig worden onderzocht door een dierenarts. Daarnaast hebben ze goede voeding nodig, moeten, gevaccineerd, gesteriliseerd of gecastreerd en gesocialiseerd worden en krijgen ze eventueel medicatie tot ze volledig hersteld zijn en het veilig is om naar een nieuw thuis te gaan. We zorgen er altijd voor dat elk dier klaar is voor herplaatsing.

Dit alles heeft een prijs

We de gemiddelde kosten voor een hond voor verblijf in het asiel en voorbereiden voor adoptie zijn € 320 ; voor een kat is dit €110. PAWS herplaatste in 2012 325 honden en 65 katten.

De kosten voor het vervoer van zoveel dieren naar Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk (met de benodigde papieren en certificaten) zijn aanzienlijk. PAWS moet dit wel doen omdat er simpelweg niet genoeg lokale adopties worden gedaan. De directe jaarlijkse kosten voor het verblijf van dieren op het asiel voor het jaar 2012 waren:

Voer en verblijfkosten €21.500, dierenartskosten en medicijnen €47.000.

Daarom hebben we uw hulp hard nodig.

PAWS kent twee vormen van sponsoring – Kennel Sponsoring en Individuele Sponsoring. Ze worden hieronder beschreven met links naar afzonderlijke pagina’s waar u zich kunt inschrijven om deel te nemen. Voor vragen of meer informatie mail naar email sponsor@paws-patas.org

 

Kennel sponsoring

sponser-dog-bottoml

Dit is een nieuwe vorm van sponsoring waarbij meerdere sponsors de verschillende dieren in een bepaalde kennel ondersteunen. Het is een flexibele regeling waarbij sponsors kunnen kiezen welk bedrag zij bijdragen en hoe vaak hun betalingen worden gedaan, hetzij maandelijks, per kwartaal of per jaar.

Het was in eerste instantie bedoeld voor zakelijke sponsors die grotere bedragen gaven – maar kleinere donateurs zijn ook van harte welkom om mee te doen. Om de verschillende opties die beschikbaar zijn te zien klik hier.

Individuele sponsoring

sponserd-br

Paws heeft al vele jaren een regeling waarbij mensen die zelf geen huisdieren kunnen hebben, een PAWS hond of kat kunnen sponsoren. Dit zijn meestal dieren die om verschillende redenen niet kunnen worden geadopteerd. Ze leven, oftewel op het asiel, of – als ze specifieke behoeften hebben – in langdurige pleegzorg. Deze vorm van sponsoring helpt te betalen voor hun voeding, medische zorg en algemene welzijn.

Voor het kiezen uit de vijf honden en vijf katten die hiervoor beschikbaar zijn en om uit te vinden hoe u zich kunt  inschrijven voor deze vorm van sponsoring, klik hier

 

Dank u voor uw steun bij het helpen van weerloze dieren die zichzelf niet kunnen helpen.

Total Page Visits: 3153 - Today Page Visits: 2